Ročník
Farba
Odroda
Cukornatosť
Prívlastok
Oblasť
Jedlo

Cabernet Franc suché 2011

Cabernet Franc ročník 2011 je víno plné, tmavo rubínovej farby so sviežou vôňou sliviek, víšní a zrelých ríbezlí. Chuť je plná, ovocná, s višňovo-čokoládovým nádychom. Víno odporúčame podávať k jedlám z diviny a hovädzieho mäsa pri teplote 18°-20°C. Pred podávaním dekantujte.

Pôvod hrozna: Maďarsko

Cukornatosť  muštu: 24,2 °NM

 

 

icon_farba _CABERNET-FRANC_SUCHE_2009
farba: tmavo rubínová
icon_vona
vôňa: kôstkové ovocie, čierne ríbezle
icon_chut
chuť: zrelé slivky, sladké taníny
icon_jedlo
odporúčané k jedlám: hovädzie a bravčové mäso, divina

icon_teplota

správna teplota: 18 – 20 °C