Ročník
Farba
Odroda
Cukornatosť
Prívlastok
Oblasť
Jedlo

Chardonnay battonage 2012

Víno zlatistej farby, vyrobené špeciálnou metódou fermentácie  v sude z francúzskeho duba, premiešavané počas 6 mesiacov s kvasničnými kalmi. Vôňa je výrazná, biskvitová, chuť plná, harmonická, s dlhou perzistenciou. Odporúčame podávať k zeleninovým špecialitám na grile, rybám, hydinovému mäsu,  k cestovinám a rôznym druhom tvrdého syra.
icon_farba
farba: zlatistá
icon_vona
vôňa: výrazná biskvitová
icon_chut
chuť: plná, harmonická
icon_jedlo
odporúčané k jedlám:  grilovaná zelenina, ryby, hydinové mäso, šaláty zo zeleneniny, cestoviny, tvrdé syry všetkých druhov

icon_teplota

správna teplota: 10 – 12 °C